Svadba v Humennom?
V hoteli Karpatia!

Oslávte u nás vašu lásku

Svadba je jeden z najkrajších dní života. Vie však aj dosť vystresovať – zorganizovať takú veľkú oslavu stojí veľa času a energie. Priamo v centre mesta Humenné nájdete všetko, čo pre nezabudnuteľný svadobný deň potrebujete. Skvelá poloha, flexibilná kapacita, skúsený personál, elegantné prostredie a výborné jedlo a pitie. Odborne vyškolený personál hotela Karpatia má v organizácii svadieb množstvo skúseností. Sme pripravení na mieru nadizajnovať najkrajší deň vášho života.

Nechajte to na nás

Pri každej oslave je hlavné plánovanie. Stretneme sa a porozprávame sa o tom, ako si event predstavujete a dohodneme sa na ďalšom postupe.

Zostaňte cez noc

Poriadna oslava sa môže pretiahnuť až do skorých ranných hodín. Objednajte pre svojich hostí pohodlné izby, ktoré spravia dokonalú bodku za slávnostným dňom.

Luxus priamo v Humennom

Naši návštevníci hotel Karpatia vyhľadávajú aj kvôli našim moderným priestorom, ktoré v regióne nemajú konkurenciu.

Prečo si vybrať práve hotel Karpatia?

Kapacita

Plánujete veľkú svadbu alebo túžite po niečom komornejšom? Ozvite sa nám a navrhneme vám priestory na mieru. Ponúkame veľkú KONGRESOVÚ SÁLU s kapacitou 110 hostí a menšie salóniky, a to Primátorský a Anglický salónik, ktoré sú ideálne na intímnejšie svadby. Kapacita sa dá navýšiť spojením priestorov tak, aby sa na oslavu zmestili všetci, s ktorými si prajete tento výnimočný deň prežiť.

Výzdoba priestorov

Máte už vybranú hlavnú farbu výzdoby? V cene prenájmu priestorov vám v danej farbe pripravíme vkusné dekorácie. Máme k dispozícii pôsobivú svetelnú stenu, farebné obrúsky, zrkadlá na stoly, efektné organzy a svietniky aj so sviečkami. Na svadbe by nemali chýbať ani čerstvé kvety – a my vám radi poradíme šikovných kvetinárov z okolia, ktorí vám kytice aj výzdobu pripravia podľa vašich predstáv.

Svadobný obrad

Rozmýšľate nad netradičným obradom na čerstvom vzduchu? Vybavíme vám miestneho poslanca, ktorý obrad vykoná aj na hotelovej terase alebo v blízkom parku. Po dohode vám vieme zabezpečiť aj outdoorové stany v prípade zlého počasia.

Prostredie & parkovanie

Hotel Karpatia má skvelú lokalitu v centre mesta Humenné. Má bezplatné hotelové parkovisko a nachádza sa blízko autobusovej aj vlakovej stanice. Náš hotel má bezbariérový prístup, wellness aj fitness centrum a vyhlásenú kuchyňu.

Svadobné menu

Naša kuchyňa je v okolí veľmi známa a obľúbená. Pripravíme vám skvelé svadobné menu, ktoré pozostáva z prípitku, nealkoholického nápoja, predjedla, polievky, hlavného jedla a švédskych stolov. Samozrejmosťou je príprava menu aj pre ľudí s potravinovými intoleranciami, alergiami alebo špeciálnymi potravinovými požiadavkami.

Bar

Hotel Karpatia má moderne zariadený bar a exkluzívnu ponuku vín z celého sveta. Vieme vám zabezpečiť aj barmana, ktorý je odborník v miešaní drinkov Mattoni Cup.
Priali by ste hosťom nalievať alkohol, ktorý si donesiete? Radi vám ho vychladíme.

Torty & koláče

Sladké spestrenie hostiny vám vieme zabezpečiť prostredníctvom overených cukrárov z okolia a zorganizovať aj ich prepravu. Ak vám hostia prinesú svadobné torty alebo si tortu objednáte u iného dodávateľa, dáme ich chladiť do momentu, kým sa rozhodnete podávať ich.

Výslužka

Ak hostia nebudú takí hladní, ako ste očakávali, nezjedené jedlo vám zabalíme do bio rozložiteľných obalov. Môžete si ho zobrať domov alebo ho rozdať hosťom. Spoločne tak pomôžeme prírode tým, že znížime plytvanie potravinami.

Svadobný manažér

Počas celej prípravy, ale aj samotného slávnostného dňa sa vám bude venovať hotelový svadobný manažér. Bude dohliadať na bezproblémový priebeh oslavy a vy sa môžete venovať svojim najbližším.

Fotograf

Náš hotel spolupracuje s osvedčenými svadobnými fotografmi, ktorí zachytia neopakovateľné momenty vášho veľkého dňa. V okolí hotela nájdete množstvo krásnych miest ideálnych na mladomanželské fotenie. Hneď vedľa Karpatie je krásny park s fontánou, blízko nájdete aj humenský kaštieľ či skanzen. Efektné prostredie na výnimočné fotografie vám poskytne aj Most lásky, schody pri cintoríne či malebné zákutia Laborca.

DJ

Ku každej oslave patrí hudba. Radi vám odporučíme výborného DJa či kapelu, ktorí roztancujú všetkých svadobných hostí. Hudbu si samozrejme môžete zabezpečiť aj sami – miestnosť je kvalitne ozvučená a je pripravená na párty roka!

Projekcia

Spestrite si svadobnú hostinu originálnou prezentáciou príbehu vašej lásky. U nás máte k dispozícii digitálne premietanie, pomocou ktorého môžete svojim hosťom ukázať fotky, videá a animácie.

Apartmán grátis

Vytancované nohy si zaslúžia odpočinok. Pre mladomanželov máme pripravený krásny apartmán, ktorý majú od nás bezplatne. Mladomanželia si v ňom užiť chvíľu ticha uprostred svadobného zhonu. V apartmáne sú pripravené figuríny na svadobné oblečenie a vychladené šampanské. Pripite si s nami na svoju spoločnú budúcnosť. Ráno po svadbe vám na izbu prinesieme chutné svadobné raňajky.

Zľavy pre svadobčanov

Svadobčania sa môžu zabávať až do rána. Nemusia nikam cestovať a prespať môžu priamo v hoteli, a to za špeciálnu zľavnenú cenu. Nasledujúci deň môžu navštíviť naše fitness či wellness centrum alebo objavovať krásy nášho regiónu. Tipy na výlety v okolí nájdete tu.

Máte otázky alebo si chcete dohodnúť termín svadby?
Ozvite sa nám a dohodnite si konzultáciu!

Kde nás nájdete?

Čsl. Armády 26
066 01 Humenné
Slovensko

Zavolajte alebo nám napíšte:

Sledujte nás:



    Spokojnosť hostí
    je pre nás prvoradá